Samen sterk tegen het Coronavirus!

Zoals u weet, heeft de overheid op 18 maart maatregelen opgelegd om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het is essentieel dat de Belgische bevolking deze maatregelen respecteert. Iedereen heeft hierin een verantwoordelijkheid te nemen.

Wij hebben verschillende vragen gekregen uit de ListMinut-gemeenschap. We willen u daarom graag meer informatie geven over de werking van ListMinut in de huidige omstandigheden.

ListMinut is het eerste goedgekeurde platform binnen de Belgische deeleconomie. Daardoor strekt onze verantwoordelijkheid zich verder uit dan het individuele belang. Wij zijn heel trots dat we het elke maand opnieuw voor duizenden dienstverleners mogelijk maken om hun buren te helpen met taken. Maar dit betekent natuurlijk ook dat er maandelijks duizenden interacties plaatsvinden. In de huidige situatie is het uiterst belangrijk dat iedereen handelt vanuit zijn verantwoordelijkheidsgevoel. 🙌 We willen u daarom vragen om enkel gebruik te maken van ListMinut als de dienst écht noodzakelijk en dringend is.

Het is onmogelijk voor ons om elke dienstaanvraag afzonderlijk te controleren. We willen u daarom vragen om uw gezond verstand te gebruiken en zelf te beoordelen of een dienst noodzakelijk en dringend is. 

Voor alle dienstaanvragen in uitvoering: probeer ze indien mogelijk uit te stellen. We rekenen op uw gezond verstand omdat u het best geplaatst bent om te oordelen of de dienst noodzakelijk en dringend is. Als u besluit de dienst uit te stellen, laat hem dan ‘in uitvoering’ staan en spreek een nieuwe datum af zodra de situatie is verbeterd. Als het echt onmogelijk is om de dienst uit te stellen, dan heeft u nog altijd de mogelijkheid om te annuleren. Aan onze dienstverleners: als u geen andere keuze heeft dan de job te annuleren, weet dan dat wij rekening houden met de situatie. De annulatie zal geen geen invloed hebben op uw realisatiepercentage (u zal het even zien dalen maar daarna weer stijgen). Aarzel niet om ons te contacteren indien nodig.

⚠️ Indien de dienst absoluut moet plaatsvinden, volg dan alstublieft nauwkeurig de hygiëneregels op. Neem geen risico: voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van anderen.

Weet dat het voor ons niet gemakkelijk is om deze beslissing te nemen. Helaas dwingt de huidige situatie ons ertoe deze maatregelen te treffen. Wees solidair, zorg goed voor elkaar en zorg vooral goed voor uzelf en uw familie om de verspreiding van het virus zo snel mogelijk te stoppen. 🙏

Het ListMinut-team blijft beschikbaar voor u. Twijfel zeker niet om contact op te nemen als we u op welke manier dan ook kunnen helpen.

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s