100% Belgische kerstboom, 100% Belgische kerstgeschenken! Vind hier uw inspiratie.

Ho Ho Hola, hebt u al aan uw kerstcadeaus gedacht? Ja hoor, daar denken we nu al aan want elk jaar blijkt dat toch een grotere uitdaging te zijn dan eerst gedacht. En vaak heeft dat te maken met een tekort aan inspiratie want “waar moet ik beginnen?”. Wij weten waar u dit jaar uw inspiratie kan halen: bij het ListMinut-team! Wij vroegen aan ons team wat er dit jaar op hun verlanglijstje staat, en dat zijn allemaal 100% Belgische producten en diensten, voor uw 100% Belgische Nordmann-kerstboom van ListMinut!

Voor mama en papa, het kleine broertje en de grote broer, de schoonzus of schoonvader, en vergeet de bomma niet! We snappen dat uw inspiratie naar originele geschenken soms zoek is. Het ListMinut-team helpt u graag bij uw zoektocht! Zoekt u misschien een geschenk voor een health guru, zoals onze Marketing Manager Géraldine? Of eerder een idee voor een plantenliefhebber, zoals onze Client Support Elisabeth? En vergeet de geschenken voor de kleinsten onder ons niet, zoals onze CTO en vooral kersverse papa Sébastien!

De leukste Belgische geschenken voor onder de mooiste Belgische ListMinut-kerstboom:

Staan er ondertussen al een aantal items klaar in verschillende winkelmandjes? U hebt gelijk! Want door uw kerstcadeaus aan te kopen bij 100% Belgische merken, helpt u mee bouwen aan 100% Belgische dromen. Zo ook dat van ListMinut. Aarzel zeker niet om uw kerstboom te bestellen via het ListMinut-platform. U helpt niet alleen ListMinut, maar ook Kom op tegen Kanker. Want ook zij kunnen uw steun gebruiken.

Kent u nog andere leuke Belgische merken die u graag in de kijker wil zetten?  Schrijf ze hier zeker onderaan in de comments! Wij zijn benieuwd!

Groetjes,
Het ListMinut-team

One thought on “100% Belgische kerstboom, 100% Belgische kerstgeschenken! Vind hier uw inspiratie.

Leave a Reply